qui som
què fem
teràpies

ioga

cursos
activitats
viatges
portada

 

TERÀPIA CRANIOSACRAL

Com a resposta a cops físics, tensions, problemes emocionals, etc., els teixits del cos es contrauen. El terapeuta utilitza les seves mans per reflectir al cos del pacient el patró que està contenint; en fer-ho, el cos té l’oportunitat de deixar anar aquest patró restrictiu i trobar una nova forma d’organitzar-se.

 

TERÀPIA DE POLARTITAT

Mitjançant mètodes d’avaluació energètica, es diagnostica quins són els punts o pautes que es troben bloquejats i impedeixen el lliure flux de l’energia vital. Amb aquesta tècnica restablim l’equilibri i el fluir tant a nivell físic com emocional.

 

PAR BIOMAGNÈTIC

Quan l’organisme s’altera, en un punt es produeix acidificació i en un altre alcalinització i això fa que en un s’hi acumulin els virus i en l’altre els bacteris. Col·locant dos imans en els punts adequats fa que aquets perdin la seva capacitat patògena.

 

TERÀPIA FLORAL DEL DR. BACH

Quan apareixen símptomes disharmònics i no es corregeixen, podrien cristal·litzar en malalties físiques o mentals.

Aquesta teràpia vibracional i holística ajuda a restablir la salut, harmonitzant les disfuncions físiques, emocionals, mentals i espirituals en tots els éssers, ja siguin humans, animals o vegetals.

 

AURASOMA

 “Som els colors que escollim”

És una teràpia holística que combina les energies curatives dels colors, les plantes i les pedres precioses. Ens ajuda a descobrir el lloc que ocupem a l’Univers i quina és la nostra missió a la Terra.

 

TAPPING

Treballem amb el desequilibri energètic del cos, causant de totes les emocions negatives. És una tècnica que sana bloquejos emocionals amb uns tocs en determinats llocs.

El Tapping elimina l’emoció associada al record, no el record.

 

REIKI

És un sistema ancestral i profundament senzill de sanació a través de la imposició de mans.

Aquesta energia ens fa conscients de com es transforma la nostra vida expandint la nostra creativitat i gaudint d'una nova forma de sentir i viure.

És una obertura al teu espai interior i a la meditació.